Klik Hier

 

Welkom op de site van Speciale Verpleegkundigen!

Speciale Verpleegkundigen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijs, verzorgd (bij)scholingen/symposia en geeft trainingen in voorbehouden handelingen. 

 

 • Bij Speciale Verpleegkundigen kunnen verpleegkundigen en verzorgenden :

  • Hun kennis opfrissen / vergroten 
  • Voorbehouden en Risicovolle handelingen oefenen en toetsen 
  • Coachingsvaardigheden en de cursus Train de trainer volgen.                           Deze cursussen zijn specifiek bedoeld voor verpleegkundigen die op de werkvloer andere beroepsbeoefenaren moeten gaan begeleiden en/of toetsen bij voorbehouden/risicovolle handelingen. Waar moet je rekening mee houden, hoe geef je op een goede manier feedback ? 
  • Communicatie training volgen.                                                                              Veel problemen op de werkvloer vinden hun oorsprong in communicatie,- meestal op diverse nivo's-, die te wensen overlaat. Hoe gaan wij met elkaar en onze zorgvragers om tijdens onze beroepsuitoefening? Kan dat beter? Valkuilen maar ook handvattten m.b.t. communicatie komen uitgebreid aan de orde in deze training. 
  • Werkbegeleiding  Het begeleiden van beginnende of zich specialiserende beroepsbeoefenaren is een vak apart! Denk alleen maar aan de wijze waarop jij zelf leert als begeleider en die van je student.                                                                                                              Tips en Tricks om een optimaal begeleidings klimaat te scheppen krijg je in deze cursus!
  • (Bij)scholen op het gebied van Kinderverpleegkundige zorg en Kinder EHBO

   

   

  Speciale Verpleegkundigen is Lid van V&VN Opleiders. Toetsing van de voorbehouden handelingen zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van de V&VN.

   

   

   

                                                                                             

   

Contact : e-mail mvdvoorst@ziggo.nl     Mobiel 06 - 4509 2498

KVK : 52191893  Speciale Verpleegkundigen is gerigistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) en derhalve vrijgesteld van BTW verplichtingen               


Bijscholing en training voor Verpleegkundigen en Verzorgenden